Официален дистрибутор на ,,Exploit Pack'' за българия

Exploit Pack - следващо поколение Exploit Framework

Exploit Pack е интегрирана среда за извършване на професионални тестове за проникване. Като всеки инструмент от този тип, той изисква някои основни познания и опит. Exploit Pack е проектиран да се използва от практически специалисти по сигурността като подпомага техния процес на тестване. С малко усилия всеки може да започне да използва основните функции на Exploit Pack, за да тества задълбочено сигурността на своите приложения. Някои по-разширени функции на Exploit Pack ще изискват допълнително обучение и опит, за да се овладеят. 

Следващото ниво на професионално тестване за проникване

Exploit Pack е проектиран от опитен екип от софтуерни разработчици и автори на експлойти, за да автоматизира процесите, така че тестери за проникване да могат да се съсредоточат върху това, което е наистина важно – заплахата.

Реагирайте по-бързо, откривайте, анализирайте и смекчете

Обективно анализирайте заплахите, уязвимостите, въздействието и рисковете, свързани със специфични инциденти в областта на киберсигурността, като реагирате бързо при интегрирането на двете – нападателна и отбранителна сигурност.

Червен отбор и Лилав отбор

Exploit Pack използва усъвършенстван софтуерно дефиниран интерфейс, който поддържа бързо преконфигуриране за адаптиране на експлойт кодове и помощни програми към постоянно развиващата се среда от заплахи. Преценяйте, проследявайте и реагирайте, за да подобрите защитата си.

Достъпен инструмент

Exploit Pack е мощен и достъпен инструмент, което го прави най-добрата алтернатива на пазара. Развивайте кариерата си допълнително с безплатни ежемесечни обучения за разработчици, които са включени за всички членове на Premium клуба.

Симулации на противник

Exploit Pack ви позволява бързо да преконфигурирате, модифицирате или добавяте нови експлойти към рамката. За тази цел той Ви предоставя набор от уникални функции, които да Ви помогнат по време на процеса на експлоатация. Повторете атаки в реалния свят и използвайте Exploit Pack, за да атакувате вашата мрежа, преди хакерите да го направят.

Построен за и от пентестери

В основата си, Exploit Pack е създаден както от тестери за проникване, така и разработчици. Тази комбинация от софтуерни инженери и експерти по темата предоставя уникално предимство, като комбинира техническо с практическото вникване в проблема.