Повече информация За нас

Малко повече информация

Относно ,,CyDefence TN'' и екипа, който я управлява

Ние в CyDefence имаме дългогодишен опит в разработката на софтуери и продукти. Правилното планиране е ключово за нас, за да успеем да ви предоставим решения, които да са едновременно ефикасни и лесни за поддръжка.

Използваме доказали се през годините технологии и техники, като в същото време ги комбинираме с последните новости, за да създадем продукти, които са съвременни и предпазват вашата информация от постоянно развиващите се кибератаки.

Крайният резултат е продукт с изключително user-friendly интерфейс, зад който работи сложен, но ефикасен софтуер.

Защо да изберете нас?

С какво ние се отличаваме от останалите организации за киберсигурност

Някои от предимствата, които ние Ви предлагаме:

- 01
Достъпни консултации, планиране и поддръжка на софтуера който предлагаме

Свържете се с нас за да получите необходимата за вашия бизнес консултация. Всяко взето от нас решение е добре планирано, а постоянната 24/7 поддръжка позволява да работите, докато ние се грижим за вашата защита.

- 02
Използване на най-иновативни технологии

Софтуерните решения, които предлагаме, са изработени чрез използването на доказани във времето технологии, обединени с най-иновативните техники в сферата на киберсигурността.

- 03
Опитен екип в сферата на Киберсигурността

Екипът на CyDefenceTN е с дългогодишен опит в сферата на киберсигурност. Нашите специалисти използват последни технологии за да предоставят най-добрия пакет от софтуерни решения  за защитата на вашата организация.